Kontorrengøring i København og omegn

"Det er alfa og omega for os, at vores kontor/butik og gangarealer fremstår rene og indbydende - og det ved vi er tilfældet, når Hebo Rengøring har været her."

Kim, Profil Optik

Få lækre og indbydende kontorlokaler, der giver godt arbejdsmiljø for dig og dine kolleger, og som giver kunder og andre gæster et godt indtryk af din virksomhed.

Rene og præsentable kontorlokaler er alfa og omega for, hvordan medarbejdere og besøgende har det i virksomheden. Lige så godt et indtryk, rene og pæne lokaler giver, lige så dårligt et indtryk kan det give, hvis der hænger spindelvæv i krogene eller ligger støv og nullermænd i hjørnerne. Samtidig er standarden af hygiejnen på toiletter og i køkkener/kantiner af afgørende betydning - ikke blot for at give et godt indtryk og behageligt miljø, men også for at undgå spredning af bakterier og sygdomme.

Kontorrengøring i København - skræddersyet lige til dig


Hos Hebo Rengøring, København, tilbyder vi kontorrengøring, der er skræddersyet til dine behov og den daglige brug af dine lokaler. Du vil få tilknyttet faste, specialuddannede og erfarne medarbejdere, der har blik for at tage sig godt af både den daglige rengøring - herunder særlige problemområder, hvor støv og snavs kan gemme sig - og ekstra rengøring i tilfælde af særlige arrangementer, behov for hovedrengøring eller lignende.

Vi udarbejder altid en rengøringsplan, der veksler mellem let og grundig kontorrengøring alt efter lokalernes brug, og tilbyder samtidig stor fleksibilitet ved fx ferie eller brug af lokalerne på de tidspunkter, hvor kontorrengøringen normalt udføres. Alt sammen for at give dig som kunde maksimal tilfredshed, når dine lokaler er rare at færdes i.

Vi anvender professionelt udstyr og miljøvenlige produkter af højeste kvalitet, og vi har specialuddannede medarbejdere, der varetager vores kontorrengøringsopgaver. Det betyder også, at du kan være sikker på at få en veluddannet afløser, når dit faste rengøringspersonale holder ferie.

Vi udfører kontorrengøring overalt i København

Hebo Rengøring kommer overalt i København, og vi udfører kontorrengøring i bygninger af alle størrelser - fra store domiciler til små enkeltmandsvirksomheder. 

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på din kontorrengøring!

 

Vores kontorrengøringsteam består bl.a.. af:

Kontorrengøring - Eva

Eva

Kontorrengøring - Lisa

Lisa

Kontorrengøring - Pernille

Pernille

Kontorrengøring - Micael

Michael

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.