Klinikrengøring - tandlægeklinikker

"Det er rart for medarbejderne at møde på arbejde til rene borde og nyvaskede gulve, og vores kunder får altid et godt indtryk, når der er pænt og rent."

Kim, Profil Optik

Skab indbydende og hygiejniske rammer for patienter og personale i din tandlægeklinik.

Som tandlæge skal du kunne koncentrere dig om hygiejnen på det, der skal være rent og holdes sterilt i løbet af arbejdsdagen: værktøj, arbejdstøj, hænder, vandforsyning og meget mere. Lad Hebo Rengøring sørge for rengøringen af dine lokaler - så kan du slappe af i vished om, at de rene rammer er på plads, så du kan bruge din tid på det, du er bedst til - nemlig din faglighed.

Vores personale er specialuddannet til rengøring i klinikker med høje hygiejnekrav, så de har øje for, hvor bakterier kan skjule sig og trives. Både arbejdsredskaber og rengøringsmidler er udvalgt på baggrund af vores store erfaring med, hvad der virker bedst i lige netop disse krævende omgivelser, så du og dine medarbejdere og patienter er sikret rene, indbydende og sunde omgivelser. 

Vi sætter kvalitet og god kundeservice i højsædet - derfor giver vi tilfredshedsgaranti, og vi - Helle og Bo - kommer løbende på kontrolbesøg for at sikre os, at rengøringen altid lever op til både dine og vores kvalitetskrav.

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på rengøringen i din klinik!

 

Vores klinikrengøringsteam består p.t. af:

Tandlægeklinikker - Eva

Eva

Tandlægeklinikker - Emilie

Emilie

Tandlægeklinikker - Michael

Michael

Tandlægeklinikker - Pernille

Pernille

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.