Klinikrengøring - speciallægeklinikker

"Vi har brugt Hebo Rengøring i et år nu, og alt kører bare som smurt. Vi oplever altid høj kvalitet og rigtig god service"

Adrian Mikkelsen, projektleder,
HK Enterprise A/S

Vores ekspertise sikrer, at din specialklinik har hygiejnen i højsædet, og dine lokaler holdes sterile og bakteriefrie.

Som speciallæge skal du have fokus på det, du er allerbedst til - nemlig dit arbejde. Når Hebo Rengøring står for rengøringen i din klinik, kan du koncentrere dig fuldt ud om hygiejnen omkring dit sterile værktøj, din håndhygiejne og alt det andet, der skal være rent og sterilt i løbet af dagen - Vi sørger for, at de rene rammer er på plads.

Alle vores medarbejdere har gennemgået hygiejnekurser og har erfaring med i bagagen. De ved, hvor der kræves særlig opmærksomhed på fx stænkflader og gribeflader, hvor bakterierne kan trives. Alle arbejdsredskaber og rengøringsprodukter er udvalgt til brug i omgivelser, der stiller store krav til bakteriebekæmpelse, så vi sikrer, at alle dine lokaler er rene og indbydende at færdes i, og alle møbler, vaske, toiletter mv. er sterile og hygiejniske.

Med Hebo Rengøring er du altid sikret rengøring af højeste kvalitet - vi giver tilfredshedsgaranti og tager løbende på kontrolbesøg for at sikre, at alt er, som det skal være. 

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på rengøringen i din klinik!

 

Vores klinikrengøringsteam består p.t. af:

Speciallægeklinikker - Eva

Eva

Speciallægeklinikker - Lisa

Lisa

Speciallægeklinikker - Michael

Michael

Speciallægeklinikker - Pernille

Pernille

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.