Klinikrengøring - praktiserende læger

"Der har været stor stabilitet, og vi har været meget glade for den faste medarbejder, vi har set i huset. Ved ferie og afløsning har vi ikke mærket til, at det var en anden, som varetog opgaverne."

Lise-Lotte Duch, leder, FAKTI

Skab sterile og sunde rammer for medarbejdere og patienter med klinikrengøring fra Hebo Rengøring.

Som praktiserende læge har du nok at gøre med at koncentrere dig om hygiejnen omkring dit sterile værktøj, din håndhygiejne og alt det andet, der skal være rent og sterilt i løbet af dagen - lad Hebo Rengøring sørge for de rene rammer i venteværelset og behandlingsrummene, på kundetoilettet og andre steder i huset, hvor der kan være risiko for smittefare, når dine patienter kommer for at få din hjælp.

Vi har personale, der er specialuddannet til at varetage rengøring i lægepraksisser, så de ved, hvor der skal holdes ekstra øje, fx på gribeflader og stænkflader og i hjørne og kroge, hvor bakterier kan gemme sig. Vi har mange års erfaring og anvender de arbejdsredskaber og rengøringsprodukter, vi ved, giver det højeste hygiejneniveau i klinikker, så du altid er sikret rene, sunde og indbydende lokaler. 

Vi giver tilfredshedsgaranti og tager jævnligt på kontrolbesøg, så du altid kan slappe af i vished om, at kvaliteten af rengøringen er helt, som den skal være. 

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på rengøringen i din klinik!

 

Vore klinikrengøringsteam består p.t. af:

Praktiserende læger - Eva

Eva

Praktiserende læger - Lisa

Lisa

Praktiserende læger - Michael

Michael

Praktiserende læger - Pernille

Pernille

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.