Klinikrengøring i København og omegn

"Rengøringsniveauet er højt på alle adgangsveje og toiletter, som bliver flittigt brugt, men som altid fremstår rene og appetitlige uanset vejret udenfor."

Daisy Borvang, administrativ assistent, CSM Øst

Vores ekspertise kommer dig til gode, når du vil sikre dig, at din klinik har hygiejnen i højsædet, og dine lokaler skal holdes sterile og bakteriefrie.

Du kan stole på, at bakterier ikke har en chance, når vores personale står for rengøringen i din klinik. Alle vores medarbejdere gennemgår hygiejnekurser og har erfaring med i bagagen. De ved, hvor der kræves særlig opmærksomhed på fx gribeflader og stænkflader, hvor bakterierne kan trives.

Du og dine medarbejdere vil hver dag møde ind til rene, friske og velduftende lokaler med et sundt indeklima. Al rengøring foregår med rengøringsprodukter og arbejdsredskaber, som vi - ud fra vores mange års erfaring med rengøring af klinikker - ved, sikrer det bedste resultat.

Du vil desuden møde os - Helle og Bo - med jævne mellemrum, når vi foretager kontrolbesøg, der er med til at sikre, at rengøringen af din klinik altid holder et højt kvalitetsniveau.

Vi udfører klinikrengøring overalt i København

Vi tilbyder klinikrengøring til praktiserende lægerspeciallægeklinikker og tandlægeklinikker overalt i København - til både store klinikker med mange lokaler og selvstændige behandlere med egne lokaler.

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på din klinikrengøring!

 

Vores klinikrengøringsteam består p.t. af:

Klinikrengøring - Pernille

Pernille

Klinikrengøring - Emilie

Emilie

Klinikrengøring - Eva

Eva

Klinikrengøring - Michael

Michael

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.