Institutionsrengøring i København og omegn

"De aftalte opgaver har altid været udført ordentligt, ligesom vi har mødt stor fleksibilitet og forståelse, hvis fx vores hus har været i brug på de tidspunkter, hvor der normalt ville blive gjort rent."

Lise-Lotte Duch, leder, FAKTI

Et sundt indeklima er en forudsætning for glade og sunde børn og medarbejdere i en institution.

Forkølelser og andre sygdomme, der nemt spreder sig fra barn til barn, er en ekstra stor udfordring, når børnene i perioder er mere inde end ude. Rigtigt mange bakterier og smittekilder bliver fjernet og forhindret i at sprede sig, når institutionsrengøringen er grundig, omhyggelig og, ikke mindst, i børnehøjde.

Du får institutionsrengøring af høj kvalitet, når du vælger Hebo Rengøring til at stå for rengøringen i institutionen. Du vil altid møde rengøringspersonale, der er specialuddannet til opgaven og ved præcis, hvad det kræver at holde din institution ren, sund og rar at være i. 

Hygiejnen holdes i top ved brug af forskellige farvekoder i rengøringen. Bakterier overføres og spredes ikke, fordi vi bruger forskellige farver klude til forskellige rengøringsopgaver (rød til sanitet, gul til køkken og blå til de andre lokaler).

Lugtgener kan hurtigt opstå fra blandt andet saniteten og gulvene i vuggestuer, børnehaver og fritidshjem, hvor brugerne især er børn, der slæber sand, mudder og sne med ind fra legepladsen. Derfor vil du altid opleve, at vi har ekstra fokus på at være grundige med rengøring og afkalkning af sanitet, og at gulvene får den korrekte behandling.

Som årstiderne skifter, vil du således også opleve et skift i fokus for vores rengøring, da personalet altid sætter særligt ind dér, hvor der er behov - fx med ekstra fokus på gulvene i vinterperioden, hvor der ofte er sne, sjap og saltskjolder.

Vi udfører institutionsrengøring overalt i København

Hebo Rengøring kommer overalt i København og udfører rengøring i institutioner af alle størrelser og til alle former for brugere, børn som voksne. 

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på din institutionsrengøring!

 

Vores institutionsrengøringsteam består pt. af:

Institutionsrengøring - Eva

Eva

Institutionsrengøring - Richard

Richard

Institutionsrengøring - Michael

Michael

Institutionsrengøring - Pernille

Pernille

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.