Græsslåning og havearbejde i København og omegn

"Udenfor sørger de for, at ALT ser ordentligt ud. Vi har mange kvadratmeter parkeringsplads, adgangsveje, fællesarealer og grønne pletter, og det er vigtigt, at alt er pænt og velholdt, så vores lejere kan føle sig godt tilpas."

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48.

Lad os om at have grønne fingre, så du har noget kønt at kigge på.

Grønne arealer er dejlige at se på - især når de er holdt - men det kan være svært at finde tiden til det. Måske man heller ikke kender alle planter og deres pasningsbehov - og ukrudt og græs kan til tider være svært enten at få has på eller holde nede.

Fra foråret melder sin ankomst, til vinteren har sat naturen i dvale, tilbyder vi vores hjælp til at holde dine grønne arealer, så de tager sig ud fra deres bedste side (i vækstperioden fra april til oktober). Vi passer gerne både private haver og grønne områder omkring virksomhedsejendomme, så du kan være sikker på, at ukrudtet holdes nede, græsslåningen klares regelmæssigt og træer, buske og blomster får de bedste betingelser for at stå i fuldt flor. 

Vi kan bl.a. hjælpe dig med græsslåning, beskæring af træer, bekæmpelse af mos i græsplænen, lugning af bede og spredning af flis. Alle vores medarbejdere har erfaring med havearbejde og glæder sig over at kunne hjælpe andre med at holde grønne omgivelser skønne. De medbringer naturligvis selv alle de fornødne redskaber og større maskiner til arbejdet, så det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og nyde resultatet. 

Vi hjælper med græsslåning og havearbejde overalt i København

Vi kommer med græsslåmaskine, rive, hækkesaks og alt det andet udstyr, der hjælper vores grønne fingre, uanset hvor i København og omegn, du holder til. 

Ring til Bo på 33 11 33 30 og få et uforpligtende tilbud på græsslåning og havearbejde!

 

Vores primære medarbejdere til græsslåning og havearbejde er p.t.:

Græsslåning og havearbejde - Kim

Kim

Græsslåning og havearbejde - Andreas

Andreas

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.