Ejendomsservice i København og omegn

"Græsset bliver slået, ukrudt holdt nede, fortove og parkeringspladser fejet - kort sagt er det en fornøjelse at komme ved vores ejendomme, når Hebo Rengøring har været i sving."

Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

En velplejet ejendom fremstår ganske enkelt mere indbydende.

Tyggegummi på fliserne, ukrudtstotter i sprækkerne, cigaretskodder på parkeringspladsen og dueklatter på vinduerne ødelægger det gode indtryk, når der kommer gæster og kunder til huset. Overlad roligt den daglige drift og ejendomsservice af din ejendom og dine udenomsarealer i København til Hebo Rengøring - både når du har brug for det til din virksomhed, og når det drejer sig om udlejningsejendomme - så kan du slappe af i vished om, at de altid fremstår velplejede og indbydende.

Det er dine specifikke ønsker og behov, der ligger til grund for omfanget af den ejendomsservice, vi udfører for dig - du får altid en skræddersyet løsning med lige netop de opgaver og den hyppighed af rengøring og ejendomsservice, du ønsker. Og vi tilpasser os naturligvis til årstidernes skiften, så vi fx svinger kosten hyppigere, når bladene falder af træerne, eller vasker trapperne oftere, når regn eller sne giver flere beskidte fodspor. 

Vores kunder til ejendomsservice omfatter bl.a. boligforeninger, hvor vi fungerer som faste viceværter på stedet, og virksomheder, hvor vi klarer al pasning af udenomsarealer og udvendigt vedligehold. Opgaverne inkluderer - ud over naturligvis den daglige kontorrengøring, hvis der er tale om en virksomhed- : trappevask, vinduespudsning, græsslåning og havearbejde, snerydning og saltning (med døgnvagt), hovedrengøring, rengøring af tagrender og facader og meget mere.

Vi udfører ejendomsservice overalt i København


Du kan gøre brug af vores omfattende ejendomsservice til private ejendomme og virksomheder i København og omegn. Du skal ikke stille noget som helst til rådighed - alle dine opgaver bliver løst af erfarne medarbejdere, der selv medbringer alle redskaber og maskiner til arbejdet.

Ring til Bo på 33 11 33 30 - så får du et uforpligtende tilbud på ejendomsservice allerede i dag!

Vores rengøringsteam til ejendomsservice består pt. af:

Ejendomsservice - Thomas

Thomas

Ejendomsservice - Kim

Kim

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.