• Første slide

  Lad Hebo Rengøring klare rengøringen for dig
  - Så er du sikret flotte og indbydende lokaler og bygninger.

  ”Det er fantastisk at have én leverandør, der kan stå for det hele, så vi ikke selv behøver at bekymre os om, om tingene nu ser ordentligt ud.”

  Benny Zacho, bestyrelsesmedlem, Boligforeningen AAB, afd. 48

 • Slide 02

  Vi tilbyder tilfredshedsgaranti
  - Nøgleordene er kvalitet, ordentlighed og god service.

  ”Vi har brugt Hebo Rengøring i et år nu, og alt kører bare som smurt. Vi oplever altid høj kvalitet og rigtig god service.”

  Adrian Mikkelsen, projektleder,
  HK Enterprise A/S

 • Slide 03

  Veluddannede medarbejdere
  - Unikt oplæringskoncept sikrer høj kvalitet i alle ydelser.

  "Medarbejderne møder altid med et smil og er klar til at tage fat, og de er specialuddannet til de opgaver, de udfører for os.”

  Jan Svendsen, byggeleder,
  Skou Gruppen A/S

 • Slide 04

  Fleksible løsninger til fleksible behov
  - Vi tilpasser tidspunkt og omfang til dine behov.

  ”De aftalte opgaver har altid været udført ordentligt, ligesom vi har mødt stor fleksibilitet og forståelse, hvis vores hus har været i brug på de tidspunkter, hvor der normalt ville blive gjort rent.”

  Lise-Lotte Duch, leder, FAKTI

Velkommen til Hebo Rengøring - Rengøring og ejendomsservice i København og omegn

Vi - Helle og Bo Fosmark - startede Hebo Rengøring i 2010. Vi brænder for vores virksomhed og er dybt engageret i dagligdagen i Hebo Rengøring, og vi er garanter for, at du som kunde får løst dine opgaver til UG. Det er os, du får fat i, når du ringer eller skriver til Hebo Rengøring, og du vil altid opleve en tæt, nærværende og ærlig dialog om hver enkelt opgave.

Vi har tilsammen 25 års erfaring inden for rengøringsbranchen, og vi ved derfor præcis, hvad der skal til for at skabe et rent og behageligt arbejdsmiljø for dig og dine kolleger, rare og behagelige omgivelser for dine kunder eller lækre og indbydende boliger for dine lejere. 

Det vigtigste for os er, at du som kunde er glad og tilfreds - derfor er høj kvalitet, god kundeservice og fleksibilitet kerneværdier i vores virksomhed, og vores personale er valgt med omhu og grundigt uddannet i at varetage de daglige rengøringsopgaver.

Derfor tilbyder vi også tilfredshedsgaranti - og rykker hurtigt ud, hvis noget ikke er helt, som det skal være, eller du pludselig har fået nye eller andre behov.

Skal Helle og Bo også klare rengøringen hos dig? 
Få besøg af Bo og få et uforpligtende tilbud!
Ring på 33 11 33 30
eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Rengøring og ejendomsservice i København og omegn

Få hurtig kontakt

* Denne udregning er til for at bevise du er et menneske og for at undgå spam

Bo Fosmark

Vi glæder os til at høre fra dig og svarer altid inden for 24 timer. Alle tilbud er naturligvis gratis og uforpligtende.